Wij delen graag onze kennis

Training is een noodzaak: Je weet immers niet wat je niet weet! Wij geven cursussen op het vlak van systeembeheer en systeemgebruik. En regelmatig organiseren wij seminars op het gebied van kleurbeheer en grafische toepassingen. Zie hieronder voor een overzicht van de cursussen en seminars die de komende tijd gepland staan. Mocht u geïnteresseerd zijn kunt u contact met ons opnemen of u inschrijven door het inschrijfformulier in te vullen en te verzenden.

Welkom in de wereld van Black Magic Design

Kom ook naar ons ‘Black Magic’ seminar en ontdek de voordelen van het filmen in RAW met de Blackmagic camera’s. In dit seminar worden de Blackmagic Design camera’s getoond waarmee tot 4K in RAW gefilmd kan worden op de allerhoogste kwaliteit. Voor het ‘echte’ filmen in cinematografische kwaliteit is een RAW workflow van camera tot en met de colorgrading een absolute voorwaarde. Leer hoe DaVinci Resolve als centrum in het postproductieproces kan worden ingezet en zie de magie van het werken met Resolve. De unieke prijsstelling van de Blackmagic Design camera’s maakt het mogelijk dat cinematografisch werken nu voor iedereen toegankelijk is.

Ik heb interesse in deelname aan dit seminar

Cursus grafische toepassingen

Bijblijven. Dat is ook erg belangrijk in de grafische sector. Vrijwel altijd blijkt dat een gebruiker zijn of haar software nog steeds gebruikt zoals hij of zij dat geleerd heeft bij zijn instapversie. Nieuwe mogelijkheden worden mondjesmaat gebruikt, laat staan dat de workflow wordt aangepast. Terwijl juist op dit punt enorme mogelijkheden bestaan om het werk sneller en beter te doen. Volg je bij Grafisis een cursus? Dan ben je weer helemaal bij. De trainingen worden gegeven in kleine groepjes van maximaal vijf personen, zodat de cursusleider optimale aandacht kan geven aan de cursisten. Natuurlijk passen we de te behandelen stof aan, aan de wensen van de opdrachtgever en/of cursist(en).

Succesvol zijn in de grafische sector is een combinatie van talent, creativiteit, grafisch vakmanschap en inzicht in de mogelijkheden van de hardware en software. Onze gerectificeerde trainers kennen de kneepjes van het vak en kunnen de cursisten in korte tijd op het gewenste niveau brengen. Dat verhoogt de productiviteit en, niet onbelangrijk, het plezier in het werk. We hebben trainingen voor alle onderdelen van de Adobe Creative Cloud. Bijvoorbeeld voor de Adobe webapplicaties als GoLive, Dreamweaver en Flash, maar ook speciale doelgroeptrainingen zoals het werken met en omzetten van CAD-bestanden naar grafische bestanden, basis 3D in combinatie met Photoshop, Kleurbeheer, Preflighting met PitStop of Adobe Acrobat 12 professional. Ook trainingen die een PDF-workflow, video- en audiobewerking of Digital Asset Management als onderwerp hebben, zitten in het pakket.

Ook een grafische cursus op maat? Vraag naar de mogelijkheden.

Ik heb interesse in een cursus op maat

Cursus kleurbeheer

Kleurbeheer is het kleurbeheer niet meer van 10 jaar geleden. Meer en meer wordt er digitaal gedrukt. Bovendien zijn er steeds meer online communicatiemiddelen. Dat dit effect heeft op het kleurbeheer is logisch. Tijdens deze cursus komen allerlei actuele onderwerpen aan bod die te maken hebben met kleurbeheer. De insteek is dat u naar huis gaat met allerlei praktische tips en know-how waarmee u uw voordeel kan doen. Bijvoorbeeld: Hoe kalibreer ik mijn systemen, hoe stem ik optimaal af op de drukkerijen waarmee ik mee samenwerk, wat zijn de nieuwe standaarden, hoe zorg ik voor een overeenkomend kleurbeeld online en op papier, en wat gaat er in de nabije toekomst gebeuren op het gebied van kleurbeheer en hoe bereid ik me daar op voor?

Ik heb interesse in deelname aan deze cursus

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Ik schrijf me in voor de volgende cursus of seminar

Uw bericht

Advies nodig op gebied van automatisering?