GrafiSIS, uw deskundige allround automatiseerder

Wij hebben ons gespecialiseerd in het installeren, beheren en onderhouden van grafische hard- en software en de bijbehorende infrastructuur zoals netwerken en periferie. Wij houden de ontwikkelingen in ons vakgebied goed in de gaten, daarom kunnen we waar nodig onze klanten deskundig adviseren.

Installatie van uw systeem of uw gehele netwerk

Wij hebben ons gespecialiseerd in het installeren en beheren van grafische hard- en software en de bijbehorende infrastructuur zoals netwerken en periferie. In de grafische sector wordt vaak gewerkt met Apple apparatuur, om die reden werken wij voornamelijk met het macOS besturingssysteem. Naast macOS hebben we ook een ruime ervaring met andere besturingssystemen, zoals UNIX en Windows en combinaties daarvan.

Advies, onderhoud en beheer

Wij houden de ontwikkelingen in ons vakgebied goed in de gaten, daarom kunnen we waar nodig onze klanten deskundig adviseren op het gebied van hard- en software en infrastructuur. Ook het beheer en onderhoud hiervan verzorgen we voor onze klanten. Letterlijk of figuurlijk vastgelopen? De technische dienst van GrafiSIS helpt u gegarandeerd (weer) op weg!

macOS, iOS, UNIX en Windows

Wij werken voornamelijk met het Apple’s macOS besturingssysteem, maar we hebben ook veel ervaring met andere besturingssystemen zoals UNIX en Windows. Veel van onze klanten gebruiken gemengde omgevingen met zowel macOS als Windows. Ook bieden we ondersteuning met iOS apparatuur.

Upgrades en Refurbished

Veel oudere systemen zijn weer snel te krijgen met de nodige aandacht, een SSD upgraden en/of meer geheugen. Neem voor meer informatie contact met ons op. Als u op zoek bent naar gebruikte hardware bent u bij ons ook aan het juiste adres. Via onze partner iUsed hebben wij toegang tot een groot gamma aan refurbished systemen van uitstekende kwaliteit en met twee jaar garantie.

Troubleshooting en Reparaties

Problemen met de computer of met andere IT zaken? Wij gaan graag op onderzoek uit en de diepte in om uw problemen op te lossen. Is er een apparaat defect? Via onze AASP partner voeren we reparaties uit, ook onder garantie. In veel gevallen kunnen we ook zelf reparaties uitvoeren via onze eigen technische dienst.

Software

Niet alleen voor hardware, ook voor software bent u bij ons aan het goede adres. We kunnen u helpen met het kiezen van de juiste Adobe licenties. We leveren via onze partner DSD Europe diverse licenties zoals die voor Microsoft, Parallels en Dropbox. Ook zijn wij Retrospect partner, de back-up oplossing voor Mac, Windows en zelfs e-mail. Zoekt u een fatsoenlijke centraal bestuurde anti virus oplossing voor zowel Mac als Windows? Wij leveren en beheren Sophos Endpoint en Intercept X oplossingen.

Webhosting, e-mail, Microsoft 365

Via onze eigen virtuele Linux servers kunnen we u van dienst zijn met domeinregistraties, e-mail- en webhosting. Deze site zelf bijvoorbeeld wordt op onze eigen servers gehost. Ook kunnen we helpen bij het migreren naar, het inrichten van en het beheren van Microsoft 365 omgevingen.

Onze merken

Apple

Microsoft

Adobe

HP

Brother

Epson

LaCie

Samsung

Western Digital

Cisco

iUsed

Retrospect

Kensington

Sonos

Clairs FileMaker

Clairs FileMaker

LMP

Wacom

Sophos

Parallels

Liksys

Advies nodig op gebied van automatisering?

Bewaren

Bewaren