over GrafiSIS

Het team van GrafiSIS bestaat uit een aantal bevlogen en deskundige mensen die graag voor u klaarstaan. Bent u letterlijk of figuurlijk vastgelopen? Wij helpen u graag op weg!

Grafisis_medewerkers_jan

Jan Hurstjes

Adviseur

Studeerde Bedrijfskunde (TU/e 1975) en Informatica. Sinds 1973 betrokken bij automatiseringsprojecten. Ontwikkelde voor MS/DOS, Windows, Unix en MacOS. Richtte het bedrijf op in 1991. Vindt niks leuker dan mensen helpen bij het gebruik van Apple apparatuur.

Grafisis_medewerkers_ernst

Ernst Mulder

Technisch Specialist

Ernst is de nestor van Grafisis en is sinds de oprichting al werkzaam bij ons bedrijf. Hij is gespecialiseerd in alles, van Unix via Windows naar Apple enz. Altijd op zoek naar onoplosbare problemen. Samen met Frank is hij sinds april 2016 vennoot in de v.o.f..

Grafisis_medewerkers_frank

Frank Crins

Technisch Specialist

Frank werkt sinds september 2010 bij GrafiSIS en werkte tot die tijd voornamelijk met UNIX en Windows. Hoe Apple UNIX gebruikt, heeft hij snel opgepikt. Net zo heeft hij ondertussen alle Macs van de afgelopen 10 jaar al eens gerepareerd en uitgebreid.

Grafisis_medewerkers_kim

Kim Kloet-van Ingen

Office Manager

Werkt sinds oktober 2009 bij GrafiSIS. Ze is verantwoordelijk voor het Back Office en het eerstelijns contact met klanten.
Daarnaast geeft ze ondersteuning aan de Technisch Specialisten.

Advies nodig op gebied van automatisering?